ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε σε κατάστημα στην Πειραιώς – Υπέστη έμφραγμα

Πέθανε ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε σε κατάστημα στην Πειραιώς – Υπέστη έμφραγμα

Πέθανε ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε το πρωί της Τρίτης πάνω σε αποθήκη καταστήματος στην οδός Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm ο αστυνομικός συντάκτης Μαρίνος Αλειφέρης, ο οδηγός υπέστη έμφραγμα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Το φορτηγό σε μια ξέφρενη πορεία, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και και “καρφώθηκε” πάνω στην αποθήκη του καταστήματος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς κατέληξε.

Νεκρή μια γυναίκα απο την πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στα Πηγαδάκια της Βάρης που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η είδηση έσκασε πρίν απο λίγο με το ανακριτικό της πυροσβεστικής αυτή την ώρα να συλλέγει στοιχεία για το συμβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το σημείο της φωτιάς μέσα στην πολυκατοικία υπήρχαν πέντε άτομα, τέσσερις εκ των οποίων κατάφεραν να απεγκλωβιστούν. Το πέμπτο άτομο βρέθηκε νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού του.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button