ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε πρώην παίκτρια της Μποαβίστα κατά τη διάρκεια μαραθωνίου

Η Κλαούντια Κακλάντα που έπαιξε ποδόσφαιρο στην Μποαβίστα υπέστη ανακοπή καρδιάς στην διάρκεια ημιμαραθωνίου στην Πορτογαλία και πέθανε λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Η Κλαούντια Καλκάντα, πρώην παίκτρια μεταξύ άλλων της Μποαβίστα, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 29 ετών αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια μαραθωνίου.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Πορτογαλία μετά την είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας της Μποαβίστα, Κλαούντια Καλκάντα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 29 ετών. Η άτυχη πρώην ποδοσφαιρίστρια έχασε τη ζωή της την Παρασκευή (3/6), αφού υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια μαραθωνίου, στον οποίο συμμετείχε. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 29 ετών η Κλαούντια Κακλάντα. Η πρώην ποδοσφαιρίστρια της Μποαβίστα λάτρευε να τρέχει σε αγώνες δρόμου και πέθανε κατά την διάρκεια του Ημιμαραθωνίου Douro Vinhateiro στην Πορτογαλία πριν από λίγες ημέρες.

Η Κλαούντια έτρεχε συνήθως σε αγώνες 5 και 10 χλμ και δοκίμασε για πρώτη φορά σε ημιμαραθώνιο μαζί με το αγόρι της. Όταν πλησίαζε στην γραμμή τερματισμού έπεσε στο έδαφος αφού είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vila Real και πέθανε μετά από δύο μέρες δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Η Κλαούντια Καλκάντα γεννήθηκε στο Φελγκουέιρας της Πορτογαλίας, όπου έκανε και τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα το 2008 στην τοπική ομάδα. Εκεί έμεινε για δύο χρόνια, για να συνεχίσει στη Γκόντομαρ, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Σαλγκουέιρος (2011/12) και Παστελέιρα (2012/13). Τέλος, αγωνίστηκε στη Μποαβίστα (2013-2017), ενώ την καριέρα του ολοκλήρωσε στη Βιλαβερντένσε το 2017/18.

Ο πρώτος της σύλλογος, η Φελγκουέιρας έγραψε στο Facebook: «Η Claudia Calçada, πρώην αθλήτρια του Felgueiras μας, έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 29 ετών. Με βαθιά λύπη η FC Felgueiras εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της». πηγη  protothema.gr

Τραγωδία στον Πύργο: Σκοτώθηκε 62χρονη που επέστρεφε από την βάπτιση του εγγονιού της

Ο σύζυγός της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας με τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια. Μια στιγμή οικογενειακής ευτυχίας μετατράπηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά σε μια ανείπωτη τραγωδία αφού το νήμα της ζωής μιας 62χρονης γυναίκας από τον Πύργο κόπηκε άδοξα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Βόνιτσας Λευκάδας. Σύμφωνα με το patrisnews.com,  η 62χρονη γυναίκα και ο σύζυγός της επέστρεφαν από τα βαφτίσια του εγγονιού της που έγιναν στην Λευκάδα.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο σε σημείο που γίνονται έργα για τον νέο δρόμο Λευκάδα-Βόνιτσα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ επιβατηγό στο οποίο επέβαινε το ζεύγος στην προσπάθεια του οδηγού να προσπεράσει φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει έξω από τον δρόμο, σε ένα μεγάλο χάντάκι βαθους περίπου πέντε μέτρων.

Η εκτροπή του αυτοκινήτου είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον σοβαρό τραυματισμό του συζύγου ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας με τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια.

Πηγή: patrisnews.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button