ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε στα 48 του ο ιδιοκτήτης της «Βαλέσας» Γιάννης Βλάχος

Πέθανε χθες αργά το βράδυ σε ηλικία 48 ετών ο ιδιοκτήτης της ιστορικής ταβέρνας «Βαλέσας» της Σωτηρίτσας, Ιωάννης Βλάχος, υποκύπτοντας σε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή του Δήμου Αγιάς και δη στα παράλια, όπου από νεαρή ηλικία δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Το περασμένο καλοκαίρι η ταβέρνα του έγινε και πανελληνίως γνωστή με τη δολοφονία μέσα σ’ αυτή της αδελφής του Μαρίας από τον εν διαστάσει τότε σύζυγό της.

Ο Γιάννης Βλάχος αφήνει πίσω του τη μητέρα του Αικατερίνη και τα ανίψια του, τα παιδιά της αδικοχαμένης αδελφής του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα στις 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σωτηρίτσας.

Αφήνει πίσω την μητέρα του, τα ανίψια του – παιδιά της Μαρίας – θείους, συγγενείς και φίλους.

Το έγκλημα είχε γίνει τον Αύγουστο. Ο δράστης εισέβαλε ένοπλος μέσα στην ταβέρνα που διατηρεί ο αδελφός της 43χρονης και εργαζόταν και η ίδια, και την πυροβόλησε οκτώ φορές. Η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα πυρά, ενώ ο 54χρονος παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button