ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέτρος Κουσουλός: Αποκάλυψε τι άκουσε η Νικολούλη στο τηλέφωνο και ταράχτηκε

Πέτρος Κουσουλός: Αποκάλυψε το στοιχείο που έκανε την Αγγελική Νικολούλη να καταρρεύσει

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στις έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας, αποκάλυψε το στοιχείο που έκανε την Αγγελική Νικολούλη να καταρρεύσει. Το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή ‘Φως στο Τούνελ” μετά από ένα τηλεφώνημα ήταν φανερά ταραγμένη για την υπόθεση των νεκρών παιδιών.

Ο δημοσιογράφος που δέχτηκε επίθεση τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό του, ήδη προανήγγειλε με το αινιγματικό του tweet, ότι η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα «έληξε».

Με άρθρο του στο ereportaz.gr, ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρεται στο σημαντικό εύρημα, στο οποίο είχε αναφερθεί η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ», που οδηγεί στην εκδοχή της παιδοκτονίας στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και την συνδέει με τους θανάτους των δύο αδελφών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη υπογράμμισε «το παιδί μιλάει από τον τάφο του», προκαλώντας ανατριχίλα στο τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα.

Ο Πέτρος Κουσουλός φανερώνει το νέο εύρημα στην πολύκροτη υπόθεση

«Το εύρημα, το οποίο προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση του κ. Μπουζιάνη, είναι το πνευμονικό οίδημα. Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων (σ.σ.: εντός της εβδομάδας), μέσω των οποίων αναμένεται να επιβεβαιωθεί το πνευμονικό οίδημα και να διακριβωθεί η ένταση του ευρήματος, οι ιατροδικαστές θα έχουν στα χέρια τους ένα κοινό εύρημα που θα συνδέει και τους τρεις θανάτους, με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται» επισημαίνει ο Πέτρος Κουσουλός.

Και συμπληρώνει”σημειώνεται, δε, ότι κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα δεν αναφέρεται προηγηθείσα εξέλιξη πνευμονικού οιδήματος ή κάποιας νόσου ή πάθησης που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο στις 29 Ιανουαρίου 2022, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση της Μαλένας, η οποία κατέληξε, στα καλά καθούμενα, το απόγευμα της 13ης Απριλίου 2019, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα έπαιζε στον παιδότοπο του νοσοκομείου και έτρωγε σουβλάκι κοτόπουλο!”.

Πέτρος Κουσουλός: Αποκάλυψε τι άκουσε η Νικολούλη στο τηλέφωνο και ταράχτηκε

Σχετικά με το κοινό που έχουν οι τρεις θάνατοι, ο δημοσιογράφος σημειώνει “σύμφωνα με ιατροδικαστικές “πηγές” με τις οποίες επικοινώνησε η εφημερίδα Μπαμ, θεωρείται πλέον ξεκάθαρο ότι στο τέλος της ημέρας οι αρμόδιοι επιστήμονες θα καταφέρουν να συνδέσουν τους τρεις θανάτους, διότι, όπως χαρακτηριστικά λένε, όλοι επήλθαν εν μέσω πνευμονικού οιδήματος”.

Και καταλήγει ο Πέτρος Κουσουλός “σημειώνεται επίσης ότι από τα πρώτα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων του 9χρονου κοριτσιού δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της ικανό να εξηγήσει τις ανακοπές τις οποίες υπέστη. Την ίδια στιγμή, ιατρικές πηγές με τις οποίες συνομίλησε η εφημερίδα επεσήμαναν με νόημα ότι “στα αίτια πρόκλησης του πνευμονικού οιδήματος, το οποίο είναι εύρημα μη ειδικό, εκτός από παθολογικά αίτια είναι και η ασφυξία από απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών”».

 

Πέτρος Κουσουλός: Αποκάλυψε τι άκουσε η Νικολούλη στο τηλέφωνο και ταράχτηκε

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button