ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας – Το σπαρακτικό μήνυμα

Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη: Πολύ δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό

Η ηθοποιός, Ελισάβετ Μουτάφη, περνάει πολύ δύσκολες ώρες καθώς έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Η αγαπημένη ηθοποιός, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram για το δυσάρεστο γεγονός.

Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας – Το σπαρακτικό μήνυμα

«Μπαμπά μου , μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο , ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’αγαπαω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου.. στην Λούνα σου…. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ….», έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη – Σε βαρύ πένθος η ηθοποιός

«Οι γονείς μου είναι μαζί και μάλιστα στον μπαμπά μου έχω τεράστια αδυναμία. Ο πατέρας μου, επειδή ήταν τραγουδιστής του Μίκη Θεοδωράκη, ήταν επιρροή μου, το άλλο μεγάλο κομμάτι είναι από εκεί, τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτήν τη ζωή», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ελισάβετ Μουτάφη για τον πατέρα της.

πηγη .i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button