ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέvθος Στο Καλλιτεχvικό Κόσμο: Nεκpή η γvωστη Eλληvίδα Ηθoποιός!

Πέvθος Στο Καλλιτεχvικό Κόσμο: Nεκpή η γvωστη Eλληvίδα Ηθoποιός!

Νέα μεγάλη απώλεια από το χώρο του θεάματος.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Νέα μεγάλη απώλεια για το ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο, καθώς μια σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Γεννήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ σπούδασε στο…

Νέα μεγάλη απώλεια από το χώρο του θεάματος.

Ακόμη ένα δυσάρεστο νέο και μια μεγάλη απώλεια για το θέατρο και τον πολιτισμό μας.

Η σπουδαία κυρία του θεάτρου μας και πρωταγωνίστρια των μεγάλων ταινιών και δασκάλα τόσων ηθοποιών έφυγε τα ξημερώματα.

Η σπουδαία ηθοποιός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφυγε σήμερα από τη ζωή, ενώ την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο, καθώς η σπουδαία

ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Γεννημένη το 1936 στη Νέα Φιλαδέλφεια η Εύα Κοταμανίδου σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και έγινε γνωστή ως η πρωταγωνίστρια του Θεόδωρου Αγγελόπουλου με τις ερμηνείες της στις ταινίες «Ο Θίασος», «Μεγαλέξαντρος», «Τοπίο στην ομίχλη» και «Το βλέμμα του Οδυσσέα»..

Είχε μακρά πορεία στο θεατρικό σανίδι,

ενώ εμφανίστηκε και στην τηλεόραση.

Το 1989, στις εκλογές του Ιουνίου και του Νοεμβρίου, εξελέγη βουλευτής με τον Συνασπισμό. Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με την Δημοκρατική Αριστερά.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

Η σπουδαία κυρία του θεάτρου μας και πρωταγωνίστρια των μεγάλων ταινιών του Θόδωρου Αγγελόπουλου Εύα Κοταμανίδου και δασκάλα τόσων ηθοποιών έφυγε τα ξημερώματα…

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα προσέφερες και κυρίως για το ήθος με το οποίο υπηρέτησες την τέχνη και τον πολιτισμό μας

”viralnewsgr.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button