ΔΙΑΦΟΡΑ

Πεύκη: Γιατί η 32χρονη Δώρα βούτηξε στο κενό με 5χρονη κόρη. Τι δεν άντεξε. Τελευταία λόγια, σταυρός

Πεύκη: Γιατί η 32χρονη Δώρα βούτηξε στο κενό με 5χρονη κόρη. Τι δεν άντεξε. Τελευταία λόγια, σταυρός

Τι δεν μπόρεσε να αντέξει η 32χρονη Δώρα και βούτηξε στο κενό με την 5χρονη κόρη της από πολυκατοικία στην Πεύκη;

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που συνέβη χθες λίγο μετά τις 11:30 το πρωί στην Πεύκη, όπου μία 32χρονη μητέρα πέταξε την 5χρονη κορούλα της

από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η νεαρή νηπιαγωγός δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι το παιδί της ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Τα τελευταία της λόγια στον σύζυγό της:

Τραγικό πρόσωπο ο σύζυγός της, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λίγα λεπτά πριν πετάξει την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια,

η 32χρονη Δώρα είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο. «Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του.

Λίγη ώρα αργότερα η κουνιάδα του τον ειδοποίησε ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του. Αδυνατούσε να του αποκαλύψει την τραγική αλήθεια.

Όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει. Θρηνώντας για το κοριτσάκι και τη γυναίκα του μονολογούσε «γιατί μου το έκανες αυτό;»

«Προχθές γελάγαμε, γλεντάγαμε και πίναμε μαζί»

Από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας ήταν ο πεθερός της νηπιαγωγού. Όλη η οικογένεια προσπαθεί να καταλάβει πώς συνέβη το κακό.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε, ούτε φαινόταν ότι θα το κάνει. Προχθές ήμασταν μαζί, γελάγαμε, γλεντάγαμε, πίναμε» δήλωσε ο πεθερός της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Λέγαμε ότι αυτή η γυναίκα έχει έναν φοβερό σταυρό. Το παιδάκι μπορεί να ήταν πέντε ετών, αλλά αν το έβλεπες… ούτε ενός ετών» εξήγησε ξαδέρφη του συζύγου της 32χρονης Δώρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων είναι ράκος γιατί πριν από δύο χρόνια είχε φύγει από τη ζωή η αγαπημένη του αδερφή και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια της γυναίκας του και του παιδιού του.

Ο ίδιος σπάραξε όταν έφτασε κάτω από το σπίτι και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. «Γιατί μου το έκανες αυτό;» άρχισε να φωνάζει.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του φέρεται να είπε «δεν πρόλαβα…»: Η γυναίκα του ίσως είχε δώσει σημάδια με τη συμπεριφορά ή τα λόγια της για την τραγική απόφαση που ζυμωνόταν στο μυαλό της..

fimes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button