ΔΙΑΦΟΡΑ

Πήρε εξιτήριο η 14χρονη που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη Βάρκιζα

Πήρε εξιτήριο η 14χρονη που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη Βάρκιζα

Στην αγκαλιά της οικογένειάς της επέστρεψε η 14χρονη, η οποία τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βάρκιζα, όταν την παρέσυρε διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τον Alpha, η ανήλικη πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο Παίδων.

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της.

Χρήστος Κωστέλος στον ΑΝΤ1: Κατηγορούμαι για φόνο που δεν έκανα εγώ -ΒΙΝΤΕΟ

Αθώος δηλώνει μέσα από τη φυλακή ένας 62χρονος από τον Ασπρόπυργο που καταδικάστηκε σε ισόβια επειδή σκότωσε τον σύζυγο της εγγονής του τον περασμένο Μάιο.

Η οικογένειά του παρουσιάζει μια νέα εκδοχή για τις συνθήκες του εγκλήματος.

Ο Χρήστος Κωστέλος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και καταδικάστηκε σε ισόβια. Έναν χρόνο μετά μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μέσα από τη φυλακή, δηλώνοντας αθώος και απευθύνει έκκληση στις Αρχές για δικαιοσύνη.

«Κατηγορούμαι για έναν φόνο που δεν έχω κάνει. Εγώ εδώ μέσα άδικα κατηγορούμαι, να έχω «φάει» ισόβια. Το έγκλημα το έκαναν δύο άτομα, παρουσία άλλων 7 και της εγγονής

μου, που είναι ο σύζυγός της το θύμα. Τα ονόματα δόθηκαν και σε Αστυνομία και σε ανακριτές και δεν έγινε τίποτα!.. Δέχτηκα πολλές πιέσεις εκεί μέσα στη ΓΑΔΑ. Θα μας κάνανε εγκληματική συμμορία! Και εμένα και τη γυναίκα μου και την εγγονή μου!» Στον ΑΝΤ1 μίλησε και σύζυγος του θύματος και εγγονή του δράστη..enikos.gr

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

πηγη enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button