ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην Πάτρα: Έφυγε από την ζωή ο 39χρονος Γιάννης Ροκανάς

Θρήνος στην Πάτρα: Έφυγε από την ζωή ο 39χρονος Γιάννης Ροκανάς

Εφυγε σε ηλικία 39 μόλις ετών, ένα αξιαγάπητο παλικάρι ο Γιάννης Ροκανάς, πατέρας τριών κοριτσιών. Αν και έδωσε γενναία μάχη με την ασθένειά του δεν κατόρθωσε να βγει νικητής.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την σύζυγό του Ιωάννα και τις τρεις κόρες του, τους γονείς του Νίκο και Θεώνη Ροκανά, τα πεθερικά του. τα αδέλφια του, συγγενείς, φίλους και γνωστούς, που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το 39χρονο παλικάρι που «έφυγε» νωρίς….

Ηταν διευθυντής δυναμικού προσωπικού της εταιρείας lidl στην Πάτρα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ολοι μιλούν για ένα καταπληκτικό παιδί, καλοσυνάτο και ευγενικό. Η κηδεία του θα τελεστεί στις 5 μ.μ. της Παρασκευής από τον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού Πατρών, ενώ η ταφή του στο Κοιμητήριο Ζωοδόχου Πηγής Βαλμαντούρας.

πηγη patratora.news

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button