ΔΙΑΦΟΡΑ

Πλημμύρες στη Νότια Αφρική: 395 νεκροί και τεράστιες καταστροφές – «Συναγερμός» για νέες μπόρες

Σχεδόν 400 νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές άφησαν πίσω τους οι φονικές πλημμύρες στη Νότια Αφρική. Την ίδια ώρα, οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι το τριήμερο του Πάσχα των καθολικών για νέες σφοδρές βροχοπτώσεις.

Ο απολογισμός από τις φονικές πλημμύρες στη Νότια Αφρική είναι πραγματικά σοκαριστικός, με την περιφέρεια του Ντέρμπαν να θρηνεί τα περισσότερα θύματα. «Συνολικά επλήγησαν 40.723 άνθρωποι. Δυστυχώς ο αριθμός των θανάτων συνεχίζει να αυξάνει, ο τελευταίος απολογισμός κάνει λόγο για 395 νεκρούς», ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Συνεργασίας και Παραδοσιακών Υποθέσεων της ανατολικής επαρχίας Κουαζούλου-Νατάλ.

Τα περισσότερα θύματα θρηνεί η περιφέρεια του Ντέρμπαν, του μεγάλου αφρικανικού λιμανιού στον Ινδικό Ωκεανό. Ήταν το επίκεντρο των σφοδρών βροχοπτώσεων που άρχισαν το περασμένο σαββατοκύριακο. Σε αυτή έχει κηρυχθεί κατάσταση καταστροφής.

Δείτε βίντεο:

 

newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button