ΔΙΑΦΟΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πάνω από 220 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Κίεβο από την αρχή του πολέμου, ανάμεσά τους 4 παιδιά

889 άνθρωποι στο Κίεβο έχουν τραυματιστεί, οι 241 εκ των οποίων είναι άμαχοι –  Ακόμα, 757 παιδιά γεννήθηκαν στην ουκρανική πρωτεύουσα τις 22 ημέρες του πολέμου

Οι αρχές του Κιέβου ανακοίνωσαν σήμερα ότι 222 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στην περιοχή της ουκρανικής πρωτεύουσας από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου, ανάμεσά τους 60 άμαχοι και τέσσερα παιδιά.

Επιπλέον 889 άνθρωποι στο Κίεβο έχουν τραυματιστεί, οι 241 εκ των οποίων είναι άμαχοι, επεσήμαναν οι αρχές της πόλης σε ανακοίνωσή τους.

Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, 757 παιδιά γεννήθηκαν στην ουκρανική πρωτεύουσα τις 22 ημέρες του πολέμου.

Από την αρχή της πλήρους κλίμακας ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, οι εισβολείς κατέστρεψαν 36 σπίτια, πέντε ιδιωτικές περιουσίες, έξι σχολεία και τέσσερα νηπιαγωγεία στο Κίεβο.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button