ΔΙΑΦΟΡΑ

“Πολύ χιόνι σ’ αυτές τις πόλεις τις επόμενες 48 ώρες”! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Ραγδαία αναμένεται η επιδείνωση του καιρού από σήμερα σ’ όλη την χώρα με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί, όπως έκανε και το πρωί της Τρίτης!

Συγκεκριμένα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (5/2), στα δυτικά ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα άστατος με μπόρες και καταιγίδες. Καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βόρεια τμήματα της Στερεάς Ελλαδας, της Πελοποννήσου, της Μακεδονίας και Θράκης. Ειδικότερα στην κεντρική Μακεδονία προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος ενώ από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τις βραδυνές ώρες της Τετάρτης στα κεντρικά τις χώρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη ο καιρός θα παραμείνει άστατος και ισχυρές καιταιδίγες. Στην Μακεδονία και τη Θράση θα επικρατήσει ένας νέος κύκλος φαινομένων με πυκνές χιονοπτώσεις και καταιγίδες.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε Στερεά, Θεσσαλία, και Πελοπόννησο. Στο Αιγαίο ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος, με βροχές και καταιγίδες. Από το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά. Την Παρασκευή, βροχές αναμένονται μόνο στην Κρήτη κατά τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Δείτε την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

[athensmagazine.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button