ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρίν απο λίγο – Νεκρή σε τροχαίο 30χρονη στην Χαλκίδα (Εικόνες απο το σημείο)

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα έγινε πριν από λίγο στη Λιανή Άμμο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν συνοδηγός σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Η μηχανή κινούνταν στο δρόμο Χαλκίδας-Αρτάκης στο ρεύμα προς Χαλκίδα, όταν στο ύψος της οδούς Σαλαμίνος ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις πλευρικές μπάρες απο την μεριά της ακτογραμμής.

Η μηχανή σύμφωνα με τη “Γνώμη” παρέμεινε για ώρα στην άσφαλτο και η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία. Έρευνα για το δυστύχημα κάνει η Τροχαία Χαλκίδας. Δείτε εικόνες απο το σημείο

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button