ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για την «ψυχή» της ποτοποιίας – Νεκρός ο επιχειρηματίας Στέλιος Γκρίλλας

Έφυγε» χθες από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της Αμαλιάδας Στέλιος Γκρίλλας της γνωστής ποτοποιίας «Γκρίλλα».

Συνεχιστής του πατέρα του Ιωάννη Γκρίλλα, που ίδρυσε το 1939 την γνωστή και πετυχημένη ποτοποιία στην Αμαλιάδα, ο οποίος μάλιστα ήταν από τους πρώτους χημικούς του Πανεπιστημίου Αθηνών που αποφοίτησε το 1925, φτιάχνοντας το γνωστό σε όλον τον κόσμο Ούζο Extra!

Με μεράκι, γνώσεις και μεράκι, μετέδωσε στον γιό του Στέλιο όλα τα μυστικά της ποιοτικής συνταγής σε διάφορα ποτά, όπως βέβαια το ούζο, αλλά και την τεντούρα, το λικέρ, το κονιάκ, το τσίπουρο.

Ο Στέλιος, έδωσε περαιτέρω ώθηση στην επιχείρηση «ανοίγοντας» επιχειρηματικούς ορίζοντες σε πολλές χώρες, πέραν της Ελλάδας, με σημαντική φήμη για τα ποιοτικά υλικά και τις μοναδικές συνταγές σε ποτά και ηδύποτα.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button