ΥΓΕΙΑ

Σοκ – Τι έκανε μητέρα στον σύντροφο της όταν πήγε να βιάσει την μικρή της κόρη..

Μια 36χρονη γυναίκα φέρεται να έκοψε το πέος του 32χρονου συντρόφου της, όταν εκείνος προσπάθησε να βιάσει την 14χρονη κόρη της. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Mahewaganj, ανατολικά του Νέου Δελχί της Ινδίας.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, αφότου η γυναίκα χώρισε από τον σύζυγό της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού.

«Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα», δήλωσε στους Times of India η γυναίκα. «Εργαζόμουν στο αγρόκτημα όταν συνέβη το περιστατικό. Ευτυχώς, επέστρεψα στο σπίτι την τελευταία στιγμή και τον έπιασα να το κάνει», πρόσθεσε η ίδια.

«Επιτέθηκε ακόμη και σε μένα, ενώ προσπαθούσα να σώσω την κόρη μου, οπότε έφερα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του έκοψα τα γεννητικά του όργανα για να του δώσω ένα μάθημα», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Η αστυνομία δήλωσε στους Times of India ότι ο 32χρονος έχει «συλληφθεί» για βιασμό, αλλά η υγεία του είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ στη μητέρα θα απαγγελθούν κατηγορίες.

ethnos/ pexels

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button