ΔΙΑΦΟΡΑ

Πτώση Ελικοπτέρου στο Ιόνιο. Η σορός της στρατιωτικού και οι πέντε ακόμη αγνοούμενοι-νεκροί

Πτώση Ελικοπτέρου στο Ιόνιο. Η σορός της στρατιωτικού και οι πέντε ακόμη αγνοούμενοι-νεκροί

Μια 23χρονη κοπέλα, η Αμπιγκέιλ Κάουμπρόου είναι μέχρι στιγμής το μοναδικό αναγνωρισμένο θύμα της συντριβής του ελικοπτέρου του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο, ανοιχτά της Κεφαλονιάς, ενώ ακόμα πέντε μέλη του αγνοούνται.

Οι 5 Καναδοί στρατιωτικοί που αγνοούνται, αφότου ελικόπτερο κατέπεσε την Τετάρτη στη Μεσόγειο, κατά τη διάρκεια αποστολής του ΝΑΤΟ «θεωρούνται νεκροί», ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Άμυνας του Καναδά.

Η σορός μιας Καναδής στρατιωτικού ηλικίας 23 ετών εντοπίστηκε λίγο μετά το δυστύχημα. Πρόκειται για τη στρατιωτικό Άμπιγκεϊλ Κάουμπροου, η οποία μαζί με τέσσερα μέλη από την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία

του Καναδά και δύο από τον βασιλικό Ναυτικό του Καναδά, βρισκόταν στο ελικόπτερο που συνετρίβη την Τετάρτη στα διεθνή ύδατα μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

«Οι άλλοι πέντε στρατιωτικοί που δεν έχουν επικοινωνήσει και επέβαιναν στο ελικόπτερο είναι τώρα επισήμως αγνοούμενοι και θεωρούνται νεκροί», συμπληρώνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο.

Τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ήταν:

-Ο πιλότος Μπρέντεν Ιαν ΜακΝτόναλντ,

-Ο πιλότος Κέβιν Χάγκεν

-Ο υπεύθυνος Συστημάτων Ασφαλείας Μαξίμ Μίρον-Μορίν

-Ο χειριστής ηλεκτρονικών Συστημάτων Μάθιου Κάζινς.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button