ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε η 21χρονη που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 21χρονης Όλγας που εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες, ύστερα από πολύωρη αναζήτηση στο Ρέθυμνο όπου είχε εξαφανιστεί.

Η Όλγα Παπαδοπούλου είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με «To Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ η αγωνία των δικών της ανθρώπων τελείωσε.

Στις 30 Ιουνίου 2021 είχε εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ρεθύμνου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Όλγας Παπαδοπούλου στις 1 Ιουλίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Όλγα Παπαδοπούλου και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο,

διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button