ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρόδος: Παραδέχθηκε ο πατέρας ότι βίασε την κόρη του

Στα χέρια της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου βρίσκεται από χθες η δικογραφία που αφορά τον βιασμό 49χρονης με νοητική υστέρηση από τον πατέρα της.

Ο τελευταίος κλήθηκε χθες και κατέθεσε ανωμοτί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που έχει παραγγείλει η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αποδέχτηκε εν μέρει την πράξη του, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την 49χρονη κόρη του, αλλά μόνο μία φορά!

Μόνο δηλαδή τη φορά που τον είδε ο εργαζόμενος και έγινε η σχετική καταγγελία.
Ο 70χρονος άνδρας δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, την οποία,  όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, «παρασύρθηκα. Με έβαλε ο διάβολος» και την έκανε.

Με την κατάθεση του πατέρα ολοκληρώθηκε η δικογραφία η οποία και παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου προκειμένου να αξιολογηθούν όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτήν και να κινηθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.
Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας μετά από καταγγελία που έγινε από τον αδελφό της 49χρονης ο οποίος έχει και τη φροντίδα της  και αφού ενημερώθηκε από εργαζόμενο, ο οποίος εκτελώντας την εργασία του φέρεται να έγινε μάρτυρας των όσων γίνονταν στο σπίτι της γυναίκας.

Ήδη ο εργαζόμενος έχει κληθεί από την αστυνομία,  όπως και ο αδελφός της 49χρονης, και έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ έχει ζητηθεί και έχει παραδοθεί και ψυχιατρική έκθεση για την κατάσταση της γυναίκας.
Όλα αυτά τα στοιχεία, καθώς και τα λοιπά που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μαζί με την κατάθεση του πατέρα – κατηγοροτμένου, περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.
Την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας της 49χρονης χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Βασίλης Μπέης.

πηγη rodiaki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button