ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο τώρα για τον μοναδικό επιζών από την τραγωδία στα Τέμπη

Ο νομικός του εκπρόσωπος του 21χρονου τόνισε ότι θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ειδικής πραγματογνωμοσύνης.

Σε εγχείρηση θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα ο 21χρονος Γεράσιμος – Ιάσονας, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αυτό έκανε γνωστό ο νομικός του εκπρόσωπος του Λουκάς Αποστολίδης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών από τον εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Αποστολίδης τόνισε ότι  θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ειδικής πραγματογνωμοσύνης που διέταξε η αρμόδια ανακριτική καθώς, όπως αναφέρει το larissanet.gr εκκρεμεί ακόμη η ταυτοποίηση του 57ου θύματος.

«Πρώτων να δούμε τι πορίσματα υπάρχουν από την τελευταία πραγματογνωμοσύνη, η οποία έχει δύο σκοπούς: να μάθουμε ποιος ήταν ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων, εάν δηλαδή υπάρχουν και άλλα θύματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και δεύτερον να ταυτοποιηθούν τα όποια ευρήματα από ανθρώπινο ίχνος – αν ανήκουν στα θύματα ή σε άλλους» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αποστολίδης.

Επίσης ανέφερε, πως θα θέσει το θέμα της εύρεσης κατάλληλου χώρου για τη δίκη η οποία όπως είπε δεν θα αργήσει να έρθει καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το στάδιο των καταθέσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Πηγη avgi.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button