ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη – Νεκρή ξαφνικα η αρχιτέκτονας Μαρία Λεπίδα

Άσχημα έκλεισε η χθεσινή μέρα για την τοπική κοινωνία της Λαμίας, καθώς έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως η αρχιτέκτονας – Μηχανικός Μαρία Λεπίδα δεν είναι πια μαζί μας. «Έφυγε» σε ηλικία 47 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδωσε για πολύ καιρό, αντιμετωπίζοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε, με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση.

Όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν σπάνιο και μοναδικό άνθρωπο σε χαρακτήρα και σε ήθος, ενώ ως Αρχιτέκτων – Μηχανικός είχε καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων της και των συνεργατών της.

Πέθανε ο γνωστός μουσικός παραγωγός Γιώργος Μακράκης

Θλίψη στην ελληνική δισκογραφία από τον θάνατο του Γιώργου Μαρακάκη. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του μεγάλου μουσικού παραγωγού έκανε γνωστή η Σοφία Βόσσου με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία του και έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια: «Γιώργος Μακράκης…

Ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας, ο άνθρωπος που πίστεψε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών και δημιουργών, ο άνθρωπος που πίστεψε στο «Φιλαράκι», που πίστεψε σε μένα και με στήριξε. Παραγωγός μου για χρόνια… Έφυγε, άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι… Στο καλό μωρέ, στο καλό και εκεί που θα πας ξέρεις εσύ βαλ’ τους όλους να τραγουδάνε αγάπη μου, Γιώργο μου».

Ακολουθεί η ανάρτηση

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button