ΥΓΕΙΑ

Ολόλευκα δόντια; Αυτές είναι οι 8 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις!

Ένα λαμπερό χαμόγελο δεν δείχνει μόνο ωραίο, αλλά μπορεί να βελτιώσει και την συνολική εικόνα και να βελτιώσει τις πιθανότητες για έναν άντρα να βρει σύντροφο! Σύμφωνα με μελέτη το 71% των γυναικών, κρίνουν έναν άντρα, με βάση του χαμόγελού του. Οι 9 συμβουλές λοιπόν, που σας έχει το athensmagazine.gr, για να αποκτήσετε ένα εκπληκτικό χαμόγελο είναι οι παρακάτω:

ΜΗ χρησιμοποιείς baking soda -Μπορεί να βοηθά στον καθαρισμό του σπιτιού σου. Όμως τα χημικά της συστατικά, τείνουν να διατηρούν τους λεκέδες στα δόντια σου και πιθανώς να σου φθείρουν την οδοντοστοιχία. ΜΗΝ τρως σκούρες τροφές – Με αυτόν τον όρο εννοούμε παραδείγματα όπως σάλτσα μαρινάρα, μύρτιλο, σόγια και άλλα. Και αυτά ευθύνονται για λεκέδες.

MHN πίνεις συνεχώς energy drinks – Τα οξέα που περιέχουν, μπορεί να έχουν αντίστοιχα επιζήμια αποτελέσματα με τα κιτρικά οξέα των φρούτων. Καλύτερο θα είναι να τα πίνετε με το καλαμάκι! Αλλάξτε οδοντόβουρτσα – Αλλάζετε τις οδοντόβουρτσές σας ανά 3 μήνες! Αυτό συμβουλεύουν κορυφαίοι οδοντίατροι! Η συμβουλή είναι να τις παίρνετε καινούρια μία, κάθε φορά που σπάνε οι τρίχες της. Βούρτσιζε και τη γλώσσα σου – Δεν είναι μόνο η καλύτερη αναπνοή. Η γλώσσα σας συγκεντρώνει βακτήρια, που μπορούν να αποχρωματίσουν τα δόντια σας.

Ξεπλύνετέ τα με μηλόξιδο – Αν και δεν είναι όσο αποτελεσματικό όσο άλλες μέθοδοι λεύκανσης, είναι φυσικός και βιολογικός τρόπος για ένα υγιές χαμόγελο! Δύο φορές την ημέρα είναι αρκετές. Τρώτε ωμά φρούτα και λαχανικά – Τέτοιες τροφές διατηρούν υγιή και τα δόντια σας εκτός του σώματός σας. Τρώγοντας ξηρούς καρπούς, καρότα, μήλα, κουνουπίδι. Ξεπλύνετε με νερό μετά από πορτοκάλια – Το κιτρικό οξύ που περιέχουν τα φρούτα είναι επιζήμιο για το χαμόγελό σας. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεπλένετε μετά από κάθε φορά που τρώτε πορτοκάλια ή άλλα φρούτα της ίδιας οικογένειας.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button