ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκηνές αρχαίου δράματος στην κηδεία του μωρού που πνίγηκε στην κούνια του

Σκηνές αρχαίου δράματος στην κηδεία του μωρού που πνίγηκε στην κούνια του

Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο όταν είσαι γονιός μπορείς να καταλάβεις τον πόνο των δυο αυτών ανθρώπων που είδαν νεκρό το κοριτσάκι τους.

Και χθές το απόγευμα το έθαψαν. Το άτυχο κοριτσάκι κηδεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, τόπο καταγωγής της μητέρας, όπου φίλοι και συγγενείς είπαν το στερνό αντίο, μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει γίνει.

Η εικόνα, εξάλλου, που αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας οι γονείς στο σπίτι τους στην Ηγουμενίτσα, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό τους. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ΘεόδωρουΒουγιουκλάκη, ο θάνατος της μικρής επήλθε από ασφυξία.

«Ο ασφυκτικός θάνατος στα βρέφη είναι η πιο συχνή αιτία θανάτου που συναντάμε σε αυτές τις ηλικίες. Δεν έχει τον χρόνο να φωνάξει το παιδί, διότι δεν μπορεί να πάρει ανάσα» είπε η Άννα Ρίζου, ιατροδικαστής στο Ασκληπιείο Βούλας.

«Το συγκεκριμένο στην Ηγουμενίτσα είναι ο τράχηλος ο οποίος συμπιέστηκε και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Δεν οξυγονώνεται ο εγκέφαλος άρα μιλάμε για κάποια δευτερόλεπτα», συνέχισε η ίδια.

Σημειώνεται, πως το κρεβατάκι της 2χρονης σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια αυτοσχέδια κουκέτα, η οποία είχε κενό ανάμεσα στα κάγκελα και το στρώμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μικρό κορίτσι έβγαλε το κεφάλι του από τα κάγκελα της κουκέτας στην οποία κοιμόταν.

Στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει το σώμα της αλλά κατάφερε να περάσει μόνο τα πόδια της. Το σώμα της σφηνώθηκε ανάμεσα στο κενό που υπάρχει στα κάγκελα και στο στρώμα με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button