ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον Κώστα Κουλακιώτη. Τον σωφρονιστικό υπάλληλο που σκοτώθηκε στον Δομοκό

Θρήνος για τον Κώστα Κουλακιώτη. Τον σωφρονιστικό υπάλληλο που σκοτώθηκε στον Δομοκό

Σοκ και θρήνος από τον τραγικό θάνατο του 42χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου Κώστα Κουλακιώτη από την Αγία Μαρίνα Στυλίδας. Φθιώτιδα και Φωκίδα θρηνούν για το γελαστό παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού . Ο Κώστας γεννήθηκε στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας το 1978.

Σπούδασε στο ΤΕΙ Αθήνας και το 2009 προσελήφθη ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Δομοκού. Το 2007 ένωσε τη ζωή του με την αγαπημένη Αθηνά Χριστοδούλου .Το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα προχθές (Τρίτη 2 Ιουνίου) το απόγευμα όταν το αγροτικό που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του προσέκρουσε σε κολώνες και πινακίδες , ανετράπη και ντεραπάρισε με συνέπεια ο Κώστας να σκοτωθεί ακαριαία. Λίγο πιο πάνω τον περίμεναν συνάδελφοι του για να πάνε όλοι μαζί για έκτακτο έλεγχο στις φυλακές Δομοκού.

Ο Κώστας την Τρίτη είχε ρεπό και ήταν με την γυναίκα του και το 8χρονο αγοράκι τους στο σπίτι τους στην Αγία Μαρίνα. Στις 5:30 το απόγευμα δέχτηκε τηλεφωνήμα που τον ειδοποιούσε ότι διετάχθη έκτακτος έλεγχος στα κελιά των φυλακών. Ετοιμάστηκε, πήρε το αυτοκίνητο, έφυγε από το σπίτι τους και δεν γύρισε ποτέ. Η τραγική είδηση διαδόθηκε αμέσως. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι έτρεξαν στο νοσοκομείο Λαμίας και πλημμύρησαν τον χώρο έξω από τα έκτακτα όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο, για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Ο Κώστας-σύμφωνα με το tvstar-αφήνει πίσω του τον μικρό του γιο Πέτρο, την σύζυγο του Αθηνά, την αγαπημένη του μητέρα και την αδερφή του. Η ταλαιπωρία της οικογένειας συνεχίζεται αφού το νεκροτομείο Αθηνών δεν είναι ανοιχτό τις Τετάρτες με συνέπεια η νεκροψία να γίνει σήμερα το πρωί και η κηδεία του το απόγευμα και πιο συγκεκριμένα στις 17.00 στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button