ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Κάτω Πατήσια: Έτσι αυτοκτόνησε ο 14χρονος – Πέθανε σε 7 λεπτά σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο του 14χρονου αγοριού από τα Κάτω Πατήσια, καθώς το αγόρι αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, την περασμένη Παρασκευή (13.05.2022) και κανείς δεν ξέρει ακόμη ποιος ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία…

Ο 14χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και απαγχονίστηκε με μια ζώνη. Την έδεσε στην κουκέτα του δωματιού του, μέσα στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα και τον αδερφό του στα Κάτω Πατήσια, πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε. Η αυτοκτονία του έχει σοκάρει όσους τον γνώριζαν αλλά φαίνεται πως την είχε προαναγγείλει στους φίλους του! Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, χρειάστηκε πέντε έως επτά λεπτά για να αφήσει το 14χρονο αγόρι την τελευταία του πνοή.

Συγκλονίζουν συμμαθητές του – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, συμμαθητές του 14χρονου υπογραμμίζουν ότι υπάρχουν περιστατικά bullying στο σχολείο τους και δηλώνουν ο Μάκης λίγες ώρες πριν την αυτοκτονία δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές του, οι οποίοι όπως καταγγέλλεται του πετούσαν νεράντζια, τον έβριζαν και τον απειλούσαν.

«Τελευταία φορά εγώ τον είδα την Παρασκευή. Είχαμε βγει βόλτα. Μετά από αυτό δεν τον είδα. Και δεν περίμενα να κάνει κάτι κακό στον εαυτό του. Ναι, δεχόταν συχνά bullying και όχι μόνο αυτός. Είναι πολλά παιδιά δέχονται bullying στο σχολείο μας», είπε συμμαθητής του 14χρονου στο OPEN. Για το παιχνίδι του TikTok Blackout Challenge ανέφερε: «Το γνωρίζω αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι έγινε από αυτό. Έτρωγε bullying. Δεν πιστεύω ότι έφταιγε το παιχνίδι», ανέφερε.

«Ήταν από τα καλά παιδιά του σχολείου. Ήταν πάντα με το χαμόγελο στο στόμα. Δεν έβριζε. Δεν έκανε τίποτα. Δεν ενοχλούσε κανένα. Τις τελευταίες ημέρες δεν τον είχα πολυδεί στο σχολείο γιατί συνέβαιναν κάποια πράγματα στο σπίτι του», είπε συμμαθητής του. «Ήμασταν μία μέρα έξω από το σχολείο και πηγαίνει μόνος του σε μία γωνία και έπαιζε με αυτό το παιχνίδι. Όχι θηλιά στο λαιμό του. Έκανε άλλα πράγματα. Έκλεινε τη μύτη του να μην παίρνει ανάσα και τέτοια», συμπλήρωσε.

«Τον απασχολούσε η οικογένεια του. Όποτε αναφέραμε την οικογένειά του, έκλαιγε. Συνέχεια. (…) Τον Μάκη τον γνωρίζω από το δημοτικό. Ήμασταν συμμαθητές στο δημοτικό. Δεν τον είχα ικανό να κάνει κάτι τέτοιο. Για το bullying…. Έχω ακούσει ότι του έκαναν bullying. Δεν έχω βρεθεί μπροστά σε κάποιο περιστατικό», είπε συμμαθήτρια του 14χρονου. Από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου σημείωσε ότι δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του διαψεύδοντας επί της ουσίας τους μαθητές του σχολείου.

πηγη thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button