ΔΙΑΦΟΡΑ

“Του φόρεσαν λευκό στεφανάκι και τους έβαλαν αγκαλιά”: Συγκλονίζει ο Κώστας που έχασε σύζυγο και τον αγέννητο γιο του

Κώστας Μπακαλάκης: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του 42χρονου που έχασε ξαφνικά την έγκυο γυναίκα του και το αγέννητο μωρό τους στην Αλεξανδρούπολη. Ο Κώστας Μπακαλάκης έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την 37χρονη έγκυο στον 7ο μήνα σύζυγό του και τον αγέννητο γιο του, μέσα στο νοσοκομείο. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε τη τελευταία συνομιλία που είχε με την σύζυγό του, στο τηλέφωνο που της είχαν δώσει από το νοσοκομείο προκειμένου να ειδοποιήσει τους γιατρούς αν νιώσει αδιαθεσία.

«Η Δέσποινα σφάδαζε από τους πόνους, ακουγόταν σε όλο το διαδρομο, η κατάστασή της ήταν πολύ άσχημη, ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα, κατάχλωμη και ήταν μέσα τρεις γιατροί. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει το κεφάλι της. Τους έλεγε πονάω στην κοιλιά από πάνω ως κάτω», είπε ο κ. Μπακαλάκης.

 

“Του φόρεσαν λευκό στεφανάκι και τους έβαλαν αγκαλιά”: Συγκλονίζει ο Κώστας που έχασε σύζυγο και τον αγέννητο γιο του

 

«Όταν γύρισαν από τον υπέρηχο μου η μία γιατρός μού είπε ότι όλα ήταν καλά. Όταν πήρα το χαρτί που της είχαν δώσει στον υπέρηχο έλεγε ότι υπάρχει υγρό που είχε φύγει από τη μήτρα και είχε πάει στην εντερική περιοχή. Τι πιο αποδεδειγμένο ότι είχε υποστεί ρήξη μήτρας. Δεν το κατάλαβαν. Ωστόσο, όταν εμένα μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει ουρολοίμωξη, τούς είπα ότι έχουμε κάνει εξετάσεις ούρων και η καλλιέργεια ήταν αρνητική. Έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Υπήρχε χρόνος πάρα πολύς», πρόσθεσε.

«Ο θάλαμος ήταν στο τέλος του δρόμου που και να χρειαζόταν κάτι δεν θα την άκουγε κανείς. Της είχαν δώσει έναν αριθμό τηλεφώνου. 2.3ο η ώρα ήταν το τελευταίο, μου είπε “δεν αντέχω άλλο”. Τη βρήκαν σε μυδρίαση. Γεγονός ότι φύγει δηλαδή από ώρες.

Την πήγαιναν στα χειρουργεία. Βρήκαν το παιδί νεκρό προφανώς. Ένα παιδί  που ήταν 2,200. Ήταν αγόρι είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις και ήταν υγιέστατο καθ’ όλα. Όταν έβγαλαν το μωρό από τη Δέσποινα του έβαλαν ένα λευκό στεφανάκι στα μαλλιά και τους τοποθετήσαμε μαζί αγκαλιά. Θα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή όταν θα τους αντίκριζα μαζί. Ήταν πανέμορφος…», ανέφερε προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Βίντεο με την εξομολόγηση του Κώστα Μπακαλάκη

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button