ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ – Νεκρός ο Νίκος Χάμος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, η ψυχή του κλειστού γυμναστηρίου Ελασσόνας Νίκος Χάμος.

Ο άνθρωπος που φρόντιζε από την πρώτη μέχρι τη τελευταία στιγμή, κάθε τετραγωνικό μέτρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελασσόνας, που είχε το γήπεδο κόσμημα, που ζούσε τις αγαπημένες στιγμές του Συλλόγου σε μπάσκετ και βόλεϊ με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Ο Νίκος ήταν πάντα εκεί για όλους και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Με τα καλαμπούρια και τις πλάκες του αλλά και αυστηρός όπου έπρεπε. Και για αυτό αγαπήθηκε απ’ όλους, αθλητές και αθλήτριες, διοικητικούς και φιλάθλους, αλλά και όποιος των γνώριζε λίγο καλύτερα δεν μπορούσε να μην τον συμπαθήσει.

Το 2019 ο ΓΣΕ Ελασσόνας τον τίμησε με αναμνηστική πλακέτα αναγνωρίζοντας την μεγάλη του προσφορά.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 3:30 το μεσημέρι της Τρίτης στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (συνοικία Αμπελοκήπων – «Βαρόσι»).

Ο Νίκος Χάμος αφήνει πίσω του τη γυναίκα του Χριστίνα, την κόρη του Δέσποινα τον γιο του Θάνο και τα τρία πολυαγαπημένα του εγγόνια

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button