ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ Νεκρός σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Παναγιώτου

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 30χρονου Βαγγέλη Παναγιώτου, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Δευτέρας στο δρόμο Φρενάρους-Αυγόρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6:30, ο 30χρονος οδηγούσε το όχημά του στον δρόμο Φρενάρους-Αυγόρου, όταν σε κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε χωράφι.

Από το τροχαίο, ο άτυχος 30χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πέθανε ο Στράτος Ταγκατίδης

Ο θάνατος του 57χρονου επιχειρηματία και συνδικαλιστή Στράτου Ταγκατίδη έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας.

Οι συνάδελφοί του αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας, μέλος του εμπορικού συλλόγου και Εμπορικού Επιμελητηρίου, πέθανε από ανακοπή καρδιάς και καταγγέλλουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση 45 λεπτών.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μέσω του σωματείου τους μιλούν για αδυναμία της υπηρεσίας να επέμβει άμεσα στο περιστατικό, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας έχει παρουσιάσει επανειλημμένως και δημοσίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία ως προς την επιχειρησιακή λειτουργία, την υποστελέχωση σε διασώστες και οχήματα.

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Χ. Κυπριώτη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button