ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ. Νεκρός στα 39 του ο Δημήτρης Ντέλος

Σοκ. Νεκρός στα 39 του ο Δημήτρης Ντέλος

Μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του. Ωστόσο η είδηση ήρθε να ταράξει, την οικογένεια αλλά και τους φίλους και τους πελάτες του Δημήτρη που έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 39 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες απο την Βαρκελώνη, όπου και ζούσε τα τελευταία χρόνια κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Το κακό μαντάτο έσκασε σαν βόμβα στην Θεσσαλονίκη. Την πόλη όπου και μεγάλωσε, “φτιάχτηκε” και έχτισε το όνομά του ο Δημήτρης. Ήταν ένας πολύ αγαπητός καλλιτέχνης… με σχέδια που έμειναν στην ιστορία. Η είδηση έγινε γνωστή στο facebook από τον σύνδεσμο CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και από φίλους του που τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο.

“ΤΟ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. ΝΤΕΛΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ”.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button