ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στα Γρεβενά: «Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό» – Στραγγάλισε την 83χρονη μητέρα του

Σοκ στα Γρεβενά: «Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό» – Στραγγάλισε την 83χρονη μητέρα του

Ειδήσεις: Ο 59χρονος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς την, ενώ παλαιότερα είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του στο ίδιο χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του… έκαψε το φαγητό.

Από την πρώτη στιγμή, ο μητροκτόνος είχε προκαλέσει υποψίες. Εμφανίστηκε σε Γραφείο Τελετών της περιοχής αρκετές ώρες μετά το φόνο και μάλιστα ζητούσε γρήγορα να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να γίνει η ταφή, ώστε να μην προκαλέσει υποψίες, αλλά και να μην προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., παραγγέλθηκε όμως νεκροψία – νεκροτομή και η σορός της 83χρονης μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και προήλθε από συμπίεση λαιμού.

Κατόπιν ενημέρωσης του εισαγγελέα, άντρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 59χρονου, ο οποίος και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να προχώρησε αφήνοντάς τους άφωνους ότι τη σκότωσε επειδή εκείνη έκαψε το φαγητό τους.

Ο καθ’ ομολογία μητροκτόνος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς έχει σκοτώσει και τη γιαγιά του, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στις φυλακές Λάρισας, από τις οποίες παραμένει άγνωστο το πότε αποφυλακίστηκε και κάτω από ποιες συνθήκες.

tilegrafimanews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button