ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά μόλις στα 50 του χρόνια ο Χάρης Ευθυμιάδης

Σε ηλικία 50 ετών
Σε ηλικία μόλις 50 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο μοντέρ, σκηνοθέτης και εικονολήπτης, Χάρης Ευθυμιάδης.

Πατέρας δύο παιδιών, εξαιρετικός επαγγελματίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, εργαζόταν χρόνια στη Βεργίνα Τηλεόραση, με την είδηση του θανάτου του, να σκορπίσει τη θλίψη στους φίλους και συνεργάτες του.

Δυστυχώς – Νεκρός ο γνωστός καθηγητής Στέφανος Μπαντόλας

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και ευρύτερα την εκπαιδευτική κοινότητα. Όλοι έκαναν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο και εκπαιδευτικό, πάντα με το χαμόγελο, ενώ ξεχώριζε για την κοινωνικότητά του, αλλά και την αγάπη του για τα ναυτικά θέματα που δίδασκε.

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο καθηγητής του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Στέφανος Μπαντόλας ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου έχοντας σύμφωνα με πληροφορίες προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Για χρόνια δίδασκε στον ναυτικό τομέα τον οποίο μάλιστα μαζί με μια ευρύτερη ομάδα καθηγητών ανέπτυξε προσελκύοντας πολλούς μαθητές. Ο Στέφανος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button