ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ στην Ηλεία – Νεκρός ο γνωστός δικηγόρος Θεόδωρος Βλαγκούλης

ΣΟΚ στην Ηλεία – Νεκρός ο γνωστός δικηγόρος Θεόδωρος Βλαγκούλης

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία της Ηλείας.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης έφυγε από τη ζωή, με τους στενούς συγγενείς του, να παραμένουν σε κατάσταση σοκ…

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης για τα φωτοβολταϊκά στο χωριό Ξενιές.
Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν πρώην υποψήφιος βουλευτής

με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόσφατα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Ρόδος: Θρήνος στην τοπική κοινωνία – ”Έφυγε” ο Γιώργος Ντέτσκας!

Σοκ στον ιατρικό και τον μπασκετικό κόσμο της Ρόδου, αφού ”έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο ιατρός- νεφρολόγος Γιώργος Ντέτσκας…
Γνώριμος σε όλο τον μπασκετικό κόσμο του νησιού, αφού προσέφερε τις ιατρικές υπηρεσίες του στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού.

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, ο Γιώργος Ντέτσκας, ήταν εκεί όποτε του ζητήθηκε και η ξαφνική του απώλεια (από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου) βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, τους φίλους του και την ομάδα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.

Ο Γιώργος Ντέτσκας μέχρι και χθες ήταν κανονικά στο γήπεδο και η απώλεια του έχει προκαλέσει σοκ σε όλους. Τα παιδιά του, ο Νίκος και η Αιμιλία φόρεσαν τη φανέλα του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και ο ίδιος ήταν πάντα ”παρών για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Τα θερμά συλλυπητήρια του 12sports στην οικογένεια του Γιώργου Ντέτσκα, ο οποίος υπηρέτησε τον ιατρικό χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είχε παντού φίλους. Αιώνια η μνήμη του…

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button