ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έφυγε» η δημοσιογράφος Ελβίρα Δρακάκη

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, μετά από πολύχρονη άνιση μάχη, η δημοσιογράφος Ελβίρα Δρακάκη, διευθύντρια της ιστοσελίδας

The Faq.gr, όπως γνωστοποίησε ο ενημερωτικός ιστότοπος.

Η Ελβίρα Δρακάκη είχε εργαστεί σε πολλά μεγάλα κανάλια, υπήρξε βασικό μέλος της συντακτικής ομάδας του Αλ Τσαντίρι Νιουζ με τον Λάκη Λαζόπουλο, δούλεψε σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ είχε έντονη παρουσία στον περιοδικό Τύπο αλλά και στο διαδίκτυο (economico.gr, 7imeres.gr κ.α.).

Η Ελβίρα Δρακάκη το 2016 σχεδίασε και προχώρησε στην έκδοση του ιστότοπου The Faq.gr, τον οποίο και διηύθυνε.

Τραγωδία στην Ημαθία – Τροχαίο με έναν νεκρό μετά από σύγκρουση με φορτηγό (video)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης 08/03 στην επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών, στην είσοδο του Σχοινά στην Ημαθία.

Ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν νεαρό άνδρα και μια γυναίκα συνεπιβάτη ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με φορτηγό που πορευόταν στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με το emvolos τη σφοδρή σύγκρουση νεκρός ανασύρθηκε ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου, με τη γυναίκα να έχει σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΑΤ Αλεξάνδρειας και άνδρες της Πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας, για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και τον απεγκλωβισμό.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button