ΔΙΑΦΟΡΑ

Συναγερμός στη Ρόδο: Συνελήφθη 19χρονος Τούρκος που μετέφερε μετανάστες

Στη σύλληψη ενός 19χρονου Τούρκου υπηκόου, που μετέφερε με ταχύπλοο σκάφος εννέα μετανάστες, χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, εντοπίστηκε την Παρασκευή, από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου της Ρόδου.

Ο χειριστής του εν λόγω σκάφους δεν ανταποκρίθηκε στα ηχητικά σήματα του περιπολικού σκάφους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, κατά την οποία το ταχύπλοο εκτελούσε επικίνδυνους ελιγμούς με σκοπό

να εμβολίσει το σκάφος του λιμενικού όπως επίσης και έτερο περιπολικό σκάφος που είχε σπεύσει στην περιοχή προς παροχή συνδρομής. Παράλληλα δείτε και την αντίδραση της Ελλάδας μετά από όσα έγιναν στο Αφγανιστάν.

Ακολούθησαν προειδοποιητικές βολές σε ασφαλή τομέα, σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανόνες εμπλοκής, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του σκάφους και τη σύλληψη του αλλοδαπού χειριστή του.

Στη συνέχεια, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή προσωπικού της Αστυνομικής Αρχής Ιαλυσού, εντόπισαν τους εννέα αλλοδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν στο σκάφος.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Τραγωδία στην Ξάνθη: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε τον γιο του με θεριζοαλωνιστική μηχανή

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Παλιό Εράσμιο Ξάνθης καθώς ένας 72χρονος παρέσυρε και σκότωσε με θεριζοαλωνιστική μηχανή τον 52χρονο γιο του.

Το τραγικό συμβάν βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος 52χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε παρασυρόμενος από την μηχανή. Όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων ήταν ήδη αργά.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευλάλου.

Σημειώνεται πως χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και κατοίκους του Δήμου Τοπείρου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη, σε μια εργασία ρουτίνας..

cnn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button