ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Ελασσόνα: Νεκρός 64χρονος – Τον καταπλάκωσε εσκαφέας

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι 64χρονος υπάλληλος του Δασαρχείου Κατερίνης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο έξω από το Λιβάδι Ελασσόνας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στη 1 το μεσημέρι, βαρύ όχημα – εκσκαφέας που ασχολούνταν με τη συντήρηση δρόμων, με οδηγό – χειριστή τον 64χρονο, κινούμενο από το Λιβάδι προς Άγιο Δημήτριο – Κατερίνη, στη γνωστή διασταύρωση «Παλαιοδέρβενο», άγνωστο πώς, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Αποτέλεσμα ήταν να καταπλακώσει τον οδηγό – χειριστή του, που ίσως αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το βαρύ όχημα! Ο 64χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΥ Ελασσόνας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θρήνος στη Βάρκιζα: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο

Νεκρός ανασύρθηκε ένας νεαρός από την άσφαλτο ύστερα από τροχαίο με μηχανάκι έξω από το νυχτερινό κέντρο Riba’s στη Βάρκιζα.

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα, στο ρεύμα της παραλιακής προς Λαγονήσι. Το τροχαίο έγινε υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο αναβάτης του δικύκλου δε φορούσε κράνος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν το θανατηφόρο τροχαίο σχετίζεται με κόντρες που γίνονται κάποια βράδια της εβδομάδας στο συγκεκριμένο σημείο της παραλιακής.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button