ΘΑΥΜΑΤΑ

Θαύμα Οσίου Παϊσίου: Το χώμα απ’ τον τάφο του Καρποφορεί ξερό και άκαρπο δέντρο

 

Αδελφοί μου, σε πολλούς ίσως να είναι γνωστό το όνομα Ανέστης Μαυροκέφαλος.
Είναι ο άνθρωπος στον οποίο ο γέροντας είπε για τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο και τα γεγονότα που θ’ ακολουθήσουν.

Ο φίλος μου ο Ανέστης ( ο οποίος ήταν απο τα πολύ στενά πνευματικοπαίδια του γέροντα Παϊσίου) λοιπόν, σ’ ένα κτήμα που έχει έξω απο την Αλεξανδρούπολη, έχει σηκώσει ένα παρεκκλήσι (αφιερωμένο στους Αγιορείτες Πατέρες, μιάς και δεν έχει Αγιοποιηθεί ακόμη ο γέροντας Παϊσιος).

Στο κτήμα αυτό όμως κατα περίεργο τρόπο, όλα τα δέντρα ήταν στείρα, ξερά. κανένα δέντρο δεν δίδει καρπούς…. τί λέω όλα…. εκτός απο ένα.

Ό Ανέστης σε μία απο τις επισκέψεις του στον τάφο του γέροντα, πήρε χώμα απο τον τάφο και γυρίζοντας το έριξε σε ένα δέντρο που βρίσκεται ακριβώς πίσω απο το παρεκκλήσι.

Και ωωωω!!!!

Το δέντρο αυτό, ενώ πρίν ήταν κατάξερο και ενώ όλα τα υπόλοιπα του κτήματος παραμένουν ξερά και στείρα, αυτό είναι το μοναδικό που δίδει καρπούς.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ….

Πηγή: gero-paisios.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button