ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανακοινώθηκε: Facebook και Instagram γίνονται συνδρομnτικά από τον Νοέμβριο – Αuτές θα είναι οι τıμές

Θέλετε Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις; Πληρώστε συνδρομή!

Οι χρήστες του Facebook και του Instagram στην Ευρώπη, θα έχουν την δυνατότητα από τον Νοέμβριο να κάνουν συνδρομές στις πλατφόρμες της Meta, προκειμένου να αποφύγουν τις διαφημίσεις – Αν δεν επιθυμούν να πληρώνουν συνδρομή θα συνεχίζουν να βλέπουν διαφημίσεις χωρίς να πληρώνουν τίποτα και να κάνουν κανονικά χρήση του Facebook και του Instagram εντελώς δωρεάν.

Η ιντερνετική συνδρομή θα κοστίζει 9,99 ευρώ το μήνα, ενώ η συνδρομή για τις εφαρμογές της Apple και του Android θα κοστίζει 12,99 ευρώ το μήνα. Τα συνδρομητικά πακέτα θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελβετία, για τους χρήστες του Facebook και του Instagram.

Η νέα αυτή ρύθμιση έρχεται ως απάντηση στη νέα νομοθεσία της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές, αλλά και σε πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. «Πιστεύουμε σε ένα διαδίκτυο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση.

Επιτρέπει επίσης στις μικρές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν δυνητικούς πελάτες, να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να δημιουργήσουν νέες αγορές, προωθώντας την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής οικονομίας. Και όπως και άλλες εταιρείες, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ένα διαδίκτυο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, ακόμη και με τη νέα μας συνδρομητική προσφορά στην ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία.

Σεβόμαστε όμως το πνεύμα και τον σκοπό αυτών των εξελισσόμενων ευρωπαϊκών κανονισμών και δεσμευόμαστε να τους τηρούμε», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button