ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ : Αυτός είναι ο 43χρονος που ήρθε από την Πάτρα για να συνευρεθεί ερωτικά με 13χρονη -Τον παγίδευσε ο πατέρας της

Αποτροπιασμό προκαλούν οι ενέργειες του 43χρονου από την Πάτρα, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά για παρενόχληση 13χρονης μέσω social media.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 43χρονος (Π.Α.), ο οποίος και συνελήφθη στο Κερατσίνι για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, προχωρούσε σε αυτές τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Αυτός είναι ο 43χρονος που παρενοχλούσε ανήλικες μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο ίδιος κατά την απολογία του φέρεται να υποστήριξε: «Τους τελευταίους μήνες προσέγγιζα μέσω Διαδικτύου, και κυρίως μέσω Instagram, γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, για να ικανοποιώ τις γενετήσιες ορμές μου».

Τελικά, με απόφαση των αρμόδιων αρχών, στις 23/1 πήρε τον δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης.

Αυτός είναι ο 43χρονος που παρενοχλούσε ανήλικες μέσω διαδικτύου.

Το ραντεβού με την ανήλικη

Σε σπίτι στον Πειραιά, και συγκεκριμένα στην οδό Πυθαγόρα, είχε δώσει το επίμαχο ραντεβού με τον 43χρονο, την Πέμπτη 18/1/2014, ο πατέρας της 13χρονης, που παρίστανε την κόρη του για να μπορέσει να τον παγιδεύσει.

Ο πατέρας της ανήλικης, διαβάζοντας τα σοκαριστικά μηνύματα στο Instagram, συνέχισε να συνομιλεί μαζί του, με αποτέλεσμα να πείσει τον 43χρονο να έρθει από την Πάτρα όπου μένει. Τελικά όμως, αντί για τη 13χρονη, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς, που τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπου και συνελήφθη.

Ο πατέρας έδωσε USB με τις συνομιλίες στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους από τον πατέρα της ανήλικης ένα USB στο οποίο είχε αποθηκεύσει στιγμιότυπα οθόνης από τα μηνύματα που έστελνε στη 13χρονη ο 43χρονος στο Instagram, καθώς και τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που κατασχέθηκαν από το σπίτι του 43χρονου στην Πάτρα, έχουν σταλεί ήδη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Έχει ζητηθεί η άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών, ενώ θα γίνει έρευνα για την ανάκτηση ψηφιακών δεδομένων που ίσως έχει σβήσει ο 43χρονος. Παράλληλα, στο σπίτι του βρέθηκε και ένα σακίδιο πλάτης γεμάτο ερωτικά βοηθήματα.

Το διαβάσαμε εδώ tad.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button