ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του “Παπαγεωργίου” Βασίλης Παπάς

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου «Γ. Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πανοράματος.

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια, σε ηλικία 79 ετών, του αρχιτέκτονα-μηχανικού Βασίλη Παπά, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου από το 2009 έως το 2020. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πανοράματος. Σύσσωμη η οικογένεια του Νοσοκομείου τον αποχαιρετά με μεγάλη οδύνη και εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος».

Η ΠΕΔ Στερεάς αποχαιρετά τον πρώην πρόεδρο της Λουκά Υπερήφανο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες  ημέρες ο πρώην δήμαρχος Ορχομενού και πρώην πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Υπερήφανος. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα αποχαιρετήσουν τον Λουκά Υπερήφανο τη Δευτέρα 4/4/2022 , στις 4μμ. στην Παναγία τη Σκριπού , στον Ορχομενό.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΕΔ Στερεάς εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του πρώην δημάρχου Ορχομενού και προέδρου της ΠΕΔ

«Η απώλεια οδυνηρή , το κενό δυσαναπλήρωτο και τα λόγια φτωχά , για να περιγράψουν το μεγαλείο του Ανθρώπου , το πρότυπο του Οικογενειάρχη , τη δοτικότητα του Φίλου , την αξία του Αυτοδιοικητικού , τη γενναιοδωρία του Ηγέτη… !!! Από σήμερα φτωχότερη η οικογένειά του , φτωχότεροι οι φίλοι του , φτωχότερος ο τόπος του , φτωχότερη η ΠΕΔ/ΣΕ και η Αυτοδιοίκηση…

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ , ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ…!!!»

Τη θλίψη εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς εξέφρασε και ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά με θλίψη τον Λουκά Υπερήφανο. Ο τέως Δήμαρχος Ορχομενού και επίτιμος Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, υπήρξε “δάσκαλος” στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να βρεθούμε κοντά του -και προσωπικά είχα την τιμή να τον ζήσω “πολύ” και σε “πολλά”- θα τον θυμόμαστε με αγάπη, ως λαμπρό πρότυπο αυτοδιοικητικού, πολίτη, φίλου και οικογενειάρχη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Βοιωτικής γης, που θα τον σκεπάσει.

Εκ μέρους όλης της οικογένειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αλλά και προσωπικά για τον αγαπημένο μου φίλο, εκφράζω τα πλέον θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν η ΠΕΔ Στερεάς τίμησε για την προσφορά του τον τέως πρόεδρο της την περίοδο 2014-19 και πρώην δήμαρχος για πολλά χρόνια Ορχομενού κ. Λουκά  Υπερήφανο που ανακηρύχθηκε και επίτιμος πρόεδρος

Ποιος ήταν ο Λουκάς Υπερήφανος

Ο Λουκάς Υπερήφανος του Ιωάννη και της Βαρβάρας, το γένος Παπαγιαννάκη, γεννήθηκε στην Καρυά.

Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Παϊδούση και έχουν ένα γιό. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και έως το έτος 1974 εργάστηκε ως επιβλέπων μηχανικός στο Ολυμπιακό Στάδιο κατόπιν συμβάσεως με την επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων. Από το 1975 διατηρούσε τεχνικό γραφείο στον Ορχομενό με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών, οικοδομικών αδειών, την επίβλεψη και την κατασκευή ιδιωτικών οικοδομικών και τεχνικών έργων.

Διανύει την τρίτη θητεία ως Δήμαρχος Ορχομενού αφού επανεξελέγη στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 (προηγούμενες θητείες: 2003-2006 & 2007-2010). Τον Οκτώβριο του 2014 εκλέχτηκε πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας για την περίοδο 2014-2019.

* Δήμαρχος Ορχομενού 2003 – 2006, 2007 – 2010.
* Επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Ορχομενού (2011-2014).
* Νομαρχιακός σύμβουλος Βοιωτίας για δύο τετραετίες από το 1994 έως το 2002.
* Πρόεδρος κοινότητας Καρυάς 1982 – 1986.
* Αντιπρόεδρος ΤΕΔΚ Νομού Βοιωτίας από το 2003 έως το 2006.
* Μέλος ΤΕΔΚ Νομού Βοιωτίας από το 2007 έως το 2010.
* Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΚΕ από το 2003 έως το 2006.
* Μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της ΚΕΔΚΕ από το 2007 έως το 2010.
* Εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ στην επιτροπή παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ενίσχυση Προσπελασιμότητας 2007-2013” του Υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ.
* Πρόεδρος Αθλητικής Ένωσης Καρυάς 1980 – 1982.
* Πρόεδρος Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού 1991 – 1993.

πηγη ilamia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button