ΔΙΑΦΟΡΑ

Θpίλερ στον Βόλο: Περπατούσαν και είδαν τον 30χρονο να κρέμεται νεκρός στο δέντρο

Βόλος: Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς ένας 30χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο στον δρόμο για την Κουκουράβα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το taxydromos.gr, τον 30χρονο εντόπισαν περιπατητές, που είδαν σε ένα κιόσκι, λίγο μετά από το πυροφυλάκιο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, το άψυχο σώμα του.

Βόλος: Τι ερευνούν οι αρχές για τον θάνατο του 30χρονου

Στο σημείο ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές, ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του θανάτου του 30χρονου. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος άνδρας εργαζόταν το τελευταίο διάστημα σε κατάστημα εστίασης της Νέας Ιωνίας, ως διανομέας.

Survivor Ελλάδας: Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχωρεί! Έφυγε απο την ζωή ο πατέρας του

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Τάκης Καραγκούνιας , αφού ενημερώθηκε απο την παραγωγή του Survivor ότι ο πατέρας του έφυγε απο την ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 78 ετών.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Μισθοφόρο του Survivor ο οποίος έκανε αυτό το ταξίδι για να μαζέψει λεφτά τα οποία τα χρειαζόταν, σήμερα όμως η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι αφού ο αγαπημένος του πατέρας έφυγε ξαφνικά απο την ζωή. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Τάκης Καραγκούνιας , αφού ενημερώθηκε απο την παραγωγή του Survivor ότι ο πατέρας του έφυγε απο την ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 78 ετών.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Μισθοφόρο του Survivor ο οποίος έκανε αυτό το ταξίδι για να μαζέψει λεφτά τα οποία τα χρειαζόταν, σήμερα όμως η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι αφού ο αγαπημένος του πατέρας έφυγε ξαφνικά απο την ζωή.

Την αποκάλυψη για τον θάνατο του πατέρα του έκανε το ρεπορτάζ του pelop.gr, το οποίο αναφέρει ότι ο Γιώργος Καραγκούνιας απεβίωσε εντελώς ξαφνικά καθώς δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα.Η καρδιά του δεν άντεξε και ήδη θα πρέπει να έχει ενημερωθεί και ο Τάκης από την παραγωγή του Survivor.

O Γιώργος Καραγκούνιας ήταν συνταξιούχος του ΚΤΕΛ Αιγίου. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 12.00 από το ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίας Άννας Συνοικισμού Αιγίου.

πηγη tvfreaks.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button