ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πέθανε πριν κλείσει τα 15 η κόρη του Τάκη Κόμνου – Συγκλονιστική ανάρτηση από τη μητέρα της!

Θεσσαλονίκη: Πέθανε πριν κλείσει τα 15 η κόρη του Τάκη Κόμνου – Συγκλονιστική ανάρτηση από τη μητέρα της!

Έφυγε από τη ζωή το αγγελούδι του Τάκη Κόμνου και της Ελένης Τσώνη, η μικρή Βασιλική, που δεν είχε κλείσει ακόμη τα 15 της χρόνια…

Πάλεψε με το πρόβλημα της καρδιάς της, που παρουσιάστηκε ξαφνικά και έκαναν ένα τεράστιο αγώνα τόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, ο Τάκης Κόμνος, όσο και η σύζυγός του, η γυμνάστρια Ελένη Τσώνη.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, η Βασιλική Κόμνου ήταν μάλιστα, πριν εμφανιστεί το πρόβλημα με την καρδιά της, μία από τις καλύτερες αθλήτριες στο γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας, με προτάσεις από το εξωτερικό. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και στο τέλος δεν άντεξε.

Η μητέρα της, Ελένη Τσώνη, ανέβασε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα και ενημέρωσε για την κηδεία της Βασιλικής που θα γίνει σήμερα.

Έγραψε η Ελένη Τσώνη: “…κι όμως το κοριτσάκι μου «έφυγε»…έφυγε για τον ουρανό να γίνει αγγελούδι…διότι ήταν ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!! Πάλεψε 2,5 χρονια κ παντα με χαμόγελο το πρόβλημα της καρδούλας της…έως εχτές που τελικά δε τα κατάφερε!!! Αγωνίστρια μέχρι το τελος η μικρή μου ηρωίδα που δε πρόλαβε να γιορτάσει τα 15 της γενέθλια στις 23 Ιουνίου!

Όποιος θέλει να την αποχαιρετήσει ας έρθει αύριο στις 12.00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Καρδία Θεσσαλονίκης! ….η τελευταία της κουβέντα ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…. «Μαμα μου σ αγαπώ»!!!! Δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχάσω αυτές τις τελευταίες λέξεις της….κι εγω της απάντησα… « που να ξέρες καρδούλα μου εγω πόσο σε αγαπώ φραουλιτσα μου»! Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ μην ανησυχείς εμείς δε χανόμαστε κ κάποια στιγμή θ βρεθούμε ξανά…!!

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button