ΔΙΑΦΟΡΑ

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Ευριπιώτη – ΦΩΤΟ

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Ευριπιώτη – ΦΩΤΟ

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Ευριπιώτη, λένε αυτή την ώρα στο κοιμητήριο Ηλιούπολης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του.
Οι δύο γιοι του, Αδαμάντιος και Ίωνας, η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου και η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση εμφανώς καταβεβλημένοι βρέθηκαν από νωρίς στο κοιμητήριο Ηλιούπολης για να συνοδεύσουν τον ηθοποιό στην τελευταία του κατοικία.

Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη επιθυμεί αντί για στεφάνια να υπάρξει ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

Ο Κώστας Ευριπιώτης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης, νικημένος από τον καρκίνο. Τους τελευταίους μήνες ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο», όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του, καθώς και τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου.

Τις τελευταίες ημέρες τόσο οι γιατροί όσο και το οικογενειακό του περιβάλλον ήλπιζαν μόνο σε ένα θαύμα.

Ο Κώστας  Ευριπιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1963. Είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών «έχασε» τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας το 1981.

Φωτό: Altsantiri.gr – fthis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button