ΔΙΑΦΟΡΑ

«Θλιμμένη Χαραυγή» για τους λάτρεις της κρητικής μουσικής – Πέθανε ο Αντώνης Φραγκιαδάκης

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο «πατέρας» του γνωστού τραγουδιού «Πάντα θλιμμένη χαραυγή», σκορπίζοντας θλίψη στην καλλιτεχνική σκηνή και σε ολόκληρη την κοινωνία της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, o Αντώνης Φραγκιαδάκης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, και τελικά κατέληξε από αυτά σήμερα.

Ο Αντώνης και ο αδερφός του, Μιχάλης Φραγκιαδάκης γνήσιοι Κρητικοί καλλιτέχνες με πολλές ανησυχίες, πάντρεψαν στο πέρασμα των χρόνων, στοιχεία της Κρητικής μουσικής με αυτά της έντεχνης. Δεξιοτέχνες, συνθέτες, τραγουδιστές, δάσκαλοι Κρητικής μουσικής, επαγγελματίες μουσικοί.

Θεωρούνταν από τους κρητικούς μουσικούς με ποιότητα και ήθος. Είχαν συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς μουσικούς της κρητικής μουσικής με κορυφαία τη συνεργασία τους με τον Σκορδαλό, καθώς και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Ψαραντώνης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Καλλέργης, ο Σταυρακάκης.

Νεκρός ο 39χρονος Γιώργος Τσιανής – “Έσβησε” λίγες ώρες μετά απο τροχαίο

Στο πένθος βύθισε συγγενείς και φίλους η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 39χρονου, Γιώργου Τσιανή, από παθολογικά αίτια σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε».

Ο 39χρονος -πατέρας τριών παιδιών- είχε τραυματισθεί σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 29 Απριλίου στο 2ο χλμ. του δρόμου Λάρισας – Τυρνάβου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη οικοπέδου.

Για τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου, από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία διενεργήθηκε χθες.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button