ΔΙΑΦΟΡΑ

Βασσίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του στη Θεσσαλονίκη, αύριο η κηδεία του στο Κοκκινοχώρι [εικόνες]

Βασίλης Καράς:  Ξεκινά το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του «άρχοντα της πίστας» στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Τρίτη (26/12), δύο ημέρες μετά το θάνατό του που σκόρπισε την θλίψη καθώς επρόκειτο για λαμπρό καλλιτέχνη και προπάντων εξαίρετο άνθρωπο.

Συγκεκριμένα η σορός του Βασίλη Καρρά θα μεταφερθεί στις 09:00 το πρωί στον Ιερό Ναό και έπειτα στις 10:00 θα ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τι 13:00.

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου ήδη για το λαϊκό προσκύνημα.

 

Υπενθυμίζεται ότι η ταφή του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή θα γίνει στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12:00, όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Βασίλης Καρράς: Τριήμερο πένθος στη εστίαση της Θεσσαλονίκης

Στο μεταξύ τριήμερο αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Καρρά, με τα δικά του τραγούδια του μόνο να ακούγονται στα καταστήματά τους έως την Τετάρτη, προτείνει η Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης στα μέλη της, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή.

“Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον ‘Αρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε ΜΟΝΟ Βασίλη Καρρά” αναφέρει η Ένωση στη σχετική λιτή ανακοίνωσή της και καταλήγει: “Καλό ταξίδι ‘Αρχοντα”.

“Ήταν αγαπητός, σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Φιλοκώστας και προσθέτει: “Λάβαμε αυτήν την απόφαση ‘τιμής ένεκεν’. Δεν υποχρεώνουμε κανένα, προαιρετικό είναι, έχουμε χίλια πεντακόσια μέλη. Εμείς πάντως, θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο, για την προσφορά του στο τραγούδι και για την ανθρωπιά του”.

πηγη tromaktiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button