ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη. Σήμερα η κηδεία του κορυφαίου σέφ Στάθη Αγαπητού

Θλίψη. Σήμερα η κηδεία του κορυφαίου σέφ Στάθη Αγαπητού

Ήταν εξαίρετος γνώστης της ελληνικής, αλλά και της γαλλικής κουζίνας. Από το 1980 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης λειτουργώντας τα δικά του εστιατόρια σε Βόλο, Πορταριά και το 1987 εγκαινίασε στον Αη Γιάννη το ξενοδοχείο Agapitos Villas & Guesthouses και το εστιατόριο «Στάθης» στο Παπά Νερό που λειτουργεί και σήμερα με την επωνυμία «Ελ Ρέστο Μπαρ». Μάλιστα βραβεύτηκε πέρυσι ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα.

Σε ηλικία 77 ετών “έφυγε” από τη ζωή ο κορυφαίος σεφ Ευστάθιος Αγαπητός.

Αποφοίτησε από τη Μαγειρική σχολή της Κηφισιάς και στη συνέχεια εργάστηκε στα πρώην βασιλικά ανάκτορα στο Τατόι και στη συνέχεια ως βοηθός σεφ στο ξενοδοχείο King George.

Aκολούθησε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο Λαγονήσι και μετέπειτα στα ξενοδοχεία «Ξενία» σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια εργάστηκε ως ο πρώτος σεφ στο ξενοδοχείο Skiathos Palace.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου- Νέα Δημητριάδα Βόλου.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button