ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ στο Ελληνικό θέατρο – Νεκροί δυο αγαπημένοι ηθοποιοί ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

«Μέσα στον καταιγισμό των γεγονότων που πλήττουν τον εύθραυστο κλάδο μας δύο άνθρωποι της θεατρικής οικογένειας μας έφυγαν την Κυριακή και το πληροφορήθηκαμε σήμερα την μέρα που κηδεύτηκαν.

Ο αξιοπρεστατος συνεπής καλός ηθοποιός του θεατρου μας Χάρης Νάζος ,γεννημένος το 37, που στάθηκε πλάι σαν γυιος στους αλησμόνητους Τζόλυ Γαρμπή και Θόδωρο Μορίδη, κι η εμβληματικη πρωταγωνίστρια

του “Δράκου” του Κουνδουρου και της “Μαγικής Πόλης” , το μικρό κορίτσι Απ’ την “Θεία απ’ το Σικάγο” με την σύντομη αλλά σπουδαία καριέρα,που γεννήθηκε το 35, η υπέροχη Μαργαριτα Παπαγεωργίου έφυγαν από κοντά μας..

Είχα την τύχη να γνωρίσω και τους δυο από πολύ κοντά… Μια εποχή φεύγει μαζί τους…. Καλό ταξίδι αγαπημένοι μας της οικογένειας μας….Θα σας θυμόμαστε με αγάπη».

Αυτά έγραψε πριν από λίγο ο Σπύρος Μπιμπίλας για τους άτυχους συναδέλφους του.

Θρήνος στα Ψαχνά Ευβοίας – Έφυγε από τη ζωή βρέφος 3,5 μηνών

Θρήνος στα Ψαχνά Ευβοίας καθώς έφυγε από τη ζωή αιφνίδια ένα μωράκι μόλις 3,5 μηνών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών μόλις το άτυχο μωρό διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας κατέβαλαν γιγαντιαίες προσπάθειες να κρατήσουν το μωρό στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Τα αίτια του θανάτου του μωρού θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή. Η τραγική αυτή είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην περιοχή και ο κόσμος σοκαρισμένος δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του μωρού.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button