ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ο Γιώργος Στράγκας

ΘΛΙΨΗ στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ο Γιώργος Στράγκας

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Στράγκας, σκορπίζοντας θλίψη στη δημοσιογραφία και ιδιαίτερα σε πάρα πολλούς συναδέλφους του, με τους οποίους συνεργάστηκε.

Ο Γιώργος Στράγκας πέθανε αιφνίδια την Κυριακή 23 Αυγούστου.

Η ΕΡΤ αποχαιρέτησε τον συνάδελφο με ένα συγκινητικό μήνυμα.

“Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τον εκλεκτό συνάδελφο Γιώργο Στράγκα, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή αιφνιδίως την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020.

Ο εκλιπών επί σειρά ετών προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΡΤ και διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό και το ήθος του, τόσο ως διευθυντής παραγωγής σε τηλεοπτικές εκπομπές, όσο και ως μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής στο ραδιόφωνο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του”.

Δήμητρα και Πάρης Κοβούλης . Μαζί στη ζωή… μαζί και στον θάνατο

Εκείνη έφυγε στις 7 Αυγούστου σε ηλικία 86 ετών, ο σύζυγος χθες βράδυ, μετά από 16 μέρες σε ηλικία 91 ετών. Ο λόγος για τη Δήμητρα και τον Πάρη Κοβούλη από την Αγιά,

όπου η είδηση και του δεύτερου θανάτου γρήγορα μαθεύτηκε σε όλους, προκαλώντας πέρα από τη φυσιολογική θλίψη και μεγάλη εντύπωση για την ιδιαιτερότητα της περίπτωσης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Πάρη Κοβούλη θα γίνει σήμερα, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων, στην Αγιά.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button