ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτος θρήνος για την 32χρονη Παντελίνα – Σήμερα Σάββατο το τελευταίο αντίο

“Έχασε την μάχη” η Παντελίνα – Πάλευε σκληρά με τη νευρική ανορεξία

Έφυγε σε ηλικία 32 ετών η Παντελίνα Βασιλείου.

Η Παντελίνα έγινε γνωστή σε όλη την Κύπρο αφού έδινε το δικό της αγώνα με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζητούσε από το Υπουργείο Υγείας και την Πολιτεία ευρύτερα να στηρίξουν περισσότερο τα άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Η κηδεία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Λακατάμια, το Σάββατο 19 Αυγούστου, ώρα 16: 30. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον Ιερό Ναό από τις 10:00.

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λακατάμιας. Αντί στεφάνων παράκληση της οικογένειας είναι όπως γίνονται εισφορές για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα RMHC.

«Έφυγε» από τη ζωή η 32χρονη Παντελίνα Βασιλείου από την Λακατάμια, την Πέμπτη (17/8).

Η Παντελίνα έπασχε από ανορεξία και μέσα από τις παρεμβάσεις της στα social media μιλούσε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες περίθαλψης τέτοιων περιστατικών

Να σημειωθεί ότι λίγες μόλις εβδομάδες πριν είχε ανοίξει την καρδιά της στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λακατάμια (μεγάλη εκκλησία), το Σάββατο 19 Αυγούστου, ώρα 10:30, με την οικογένειά της να καλεί όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον Ιερό Ναό από τις 10:00. Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα RMHC.

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button