ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Τραγική κατάληξη για την 88χρονη από την Αιγιάλεια – Εντοπίστηκε νεκρή

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια της 88χρονης Αρετής Μιχαλοπούλου, της ηλικιωμένης από την Κρήνη Αιγιαλείας που αγνοούνταν από τις 23 Ιουνίου.

Η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι της, με τους οικείους της να μην μπορούν να την εντοπίσουν σε οποιοδήποτε πιθανό μέρος.

Η ανησυχία τους ήταν τεράστια όλες αυτές τις ημέρες, αφού η άτυχη γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Άμεσα δήλωσαν την εξαφάνιση της ηλικιωμένης στις αρχές και από τότε ξεκίνησε ένας τεράστιος αγώνας για τον εντοπισμό της.

Στις έρευνες από την πρώτη ημέρα συμμετείχε η 6η ΕΜΑΚ με ειδικό κλιμάκιο και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο αναζητήσεων θανόντων ατόμων “Τζόρνταν”.

Εκτός από τις αρχές ήταν και οι κάτοικοι του χωριού που βοηθούσαν στην αναζήτηση, συγκροτώντας εθελοντικές ομάδες αναζήτησης προκειμένου όπως έλεγαν χαρακτηριστικά «να βρεθεί η γιαγιά Αρετή».

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 24ης Ιουνίου και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Οι έρευνες συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση όλο αυτό το διάστημα και δυστυχώς είχαν άσχημη κατάληξη, όταν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ την εντόπισαν νεκρή σε δύσβατη.

Πηγή: tempo24.gr

Αίμα στην άσφαλτο – Νεκρός σε τροχαίο ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Σοφοκλής Μηνάς

Θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος του Σοφοκλή Μηνά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ στο Αλεθρικό.

Ο άτυχος Σοφοκλής, ήταν οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε 18χρονος φίλος του. Το αυτοκίνητο ακολούθησε τρελή πορεία με αποτέλεσμα να ανατραπεί, με τον ίδιο να ανασύρεται νεκρός από τα συντρίμμια του οχήματός του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Κύπρου, ο 19χρονος φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο, να κτυπήσει αρχικά σε πάσσαλο, έπειτα να ανέβει σε πεζοδρόμιο και να καταλήξει σε μαντρότοιχο.

Ο 19χρονος Μηνάς ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου, ωστόσο εκεί που ετοιμαζόταν να ανοίξει τα φτερά του για μεγάλες ομάδες, η μοίρα του επιφύλασσε διαφορετικό παιχνίδι…

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button