ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΡΗΝΟΣ Άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο 39χρονος Θωμάς Κατσίκας

Βαρύ το πένθος για την Αγιά Τριάδα Καρδίτσας από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, του 39χρονου Θωμά Κατσίκα, ο οποίος κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο 39χρονος ήταν αγρότης, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τελικά έχασε την «μάχη» με τον θάνατο και εξέπνευσε στο ΠΓΝΛ.

Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ και τον Πανιώνιο: Πέθανε ο Παναγιώτης Μουχτούρης

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Μουχτούρης, παλαίμαχος σέντερ του Πανιωνίου και του Πρωτέα Αθηνών, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του «Ιστορικού».

Ο «Πέρυ», όπως οι περισσότεροι τον ήξεραν και τον έλεγαν, ταλαιπωρήθηκε πολύ τον τελευταίο καιρό και πριν από λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήταν αγαπητός σε όλους στον χώρο του μπάσκετ και ο χαμός του σκόρπισε απέραντη θλίψη, ειδικά στο «σπίτι» του που ήταν ο Πανιώνιος και η Νέα Σμύρνη.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button