ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον Ηλία Ηλιόπουλο που έχασε τη ζωή του στην Πάτρων – Πύργου

Θρήνος για τον Ηλία Ηλιόπουλο που έχασε τη ζωή του στην Πάτρων – Πύργου

Υπέκυψε στα τραύματά ο 80χρονος δικυκλιστής που είχε εμπλακεί σε τροχαίο το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης που σημειώθηκε στην καρμανιόλα της ΕΟ Πατρών-Πύργου στο ύψος του Καπελέτου.

Πρόκειται για τον συνταξιούχο Ηλία Ηλιόπουλο, άνθρωπο αγαπητό στο χωριό, νοικοκύρη για τον οποίο όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια.

Ο Ηλίας τα τελευταία χρόνια είχε φύγει από την Αθήνα όπου συνεχίζουν να ζουν τα δύο του παιδιά και διέμενε στο αγαπημένο του χωριό το Καπελέτο μαζί με την γυναίκα του Ειρήνη.

Πριν από περίπου 10 ημέρες ο Ηλίας είχε χάσει αγαπημένο του συγγενικό του πρόσωπο, όπως αναφέρει το patrisnews.

Ο 80χρονος οδηγούσε μηχανάκι και λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης συνέβη το μοιραίο. Με το δίκυκλό του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος

να πέσει στο πρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου και να τραυματιστεί σοβαρά. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πατρών.

Λίγες ώρες αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο τραυματίας έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button